fel fel fel

jag orkar inte mer seriöst. Allt jag gör blir bara fel och när jag inte gör något klagar alla. Vill bara gå och dö eller nått... Jag borde inte blogga när jag känner såhär men eftersom jag känner så här hela tiden så får jag väll blogga om det. Dessutom är jag bara till besvär för alla andra.

Hemlis!

Tjenare!
Här kommer en liten snabb update eftersom jag har fullt upp med plugg. Förut skrev jag ihop en artikel om dessa killar och skickade iväg till en sak ;) Kan ni gissa vad? Jag lägger såklart ut bilder/länkar osv när den här artikeln har kommit ut :)) kram på er!


Läs: Jag vill att ni ska veta att jag läser ALLA kommentarer jag får här på bloggen och brukar även svara på alla. Men just nu hinner jag inte slänga ihop ett "svar på kommentar" inlägg pga allt annat jag har att göra så ni får hålla ut liiite till! Men fortsätt att kommentera så blir jag superglad :-) Seriöst, era kommentarer gör min dag!<3

Svenska Dagbladet

Wehoo titta vad mamma kom hem med! Jag älskar att samla på tidningsartiklar :)) Har ett gäng inramade här hemma (med 1D såklart?)!


flashback!

Har ni sett dessa videor? Jag har filmat alla 3 och dem är från Londonresan 22 januari <3 Enjoy!



Jag hade tänkt lägga upp fler men är det ens någon som vill se fler videor? :P Onödigt om jag lägger upp utan att någon vill se lixom. Kommentera här nedanför :)

Galet snygga!!

Jag har alltid tyckt att sånna här shorts ser B ut men dessa är så gryyyymt snygga!! Måste ha! (Ignorera att de kostar runt 1200 kr...) Ska bara samla ihop lite pengar och gå ner i vikt först. Sen kanske jag kan köpa dem lagom till sommaren yaaaaaaaao? ;) Nä men nu ska jag plugga lite, bye!

äntligen!

Idag tog jag initiativet att gå och köpa denna efterlängtade flaska! För något år sedan hade jag otroliga besvär med trötthet, yrsel osv. En del av det beror på att jag har väldigt lågt blodtryck så ja, blodet transporteras inte runt lika fort som det ska göra. Därför blir jag väldigt ofta yr och väldigt trött. En PT på gymmet sa att jag skulle prova detta kosttillskottet och det blev faktiskt bättre. Eftersom yrseln och det har kommit tillbaka så passade jag på att köpa denna igen. Dessutom är den god :)) Tyvärr så är den ganska dyr men men... haha vilket rörigt inlägg det blev... Aja, ville bara säga att jag rekommenderar den!! :)


Ridsport!

Idag kom jag hem ganska tidigt från skolan så jag tog mig tid att sysselsätta mig med det som mitt liv brukade gå ut på förut, nämligen hästar. Jag kollade på både hoppning och dressyr från Göteborg Horse Show som avslutades igår. Jag kunde tyvärr inte besöka hästshowen iår eftersom jag har grymt mycket saker att göra i skolan. Skolan förstör verkligen allt!

Mina stora förebilder inom ridsporten är utan tvekan Rolf-Göran Bengtsson och Patrik Kittel. Dem rider så otroligt bra så man får ju bara gåshud!! Jag har träffat ryttarna flera gånger och jag måste säga att Patrik Kittel är huuuur trevlig som helst! Roffe är såklart också trevlig men lite mer tillbakadragen ;) Här kommer en bild från när Patrik vann häromdagen;

Foto: Peter Zachrisson

haha ;)


Update!

Arbetet fortsätter med målandet! Hoppas bara vi blir klara idag :p


3 favoriter!

Okej, jag är inte en sån person som brukar följa bloggar men här har ni de enda tre jag läser och som jag är besatt av! Alla 3 är mina vänner och ah, jag älskar deras bloggar vilket jag lovar att ni också kommer göra :)) Jag har dock ingen aning om dessa tre tjejer följer min blogg... men kan kan ju hoppas haha!

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!




This is how I roll

Nu ska jag berätta vad jag gjorde igår. Vi var hemma hos Emma och grundmålade spånskivorna till vår monter som vi ska ha på UF-mässan nästa vecka. När vi målade kom "Sexy and I know it" på radion. Och i den låten sjunger dem ju "This is how I roll", vilket jag kommer på när jag står och "rollar" på med färg, så jag börjar dansa och sjunga med medan jag rollar på extra mycket. Det tyckte jag var skitkul! Jag skrattar ganska ofta åt mig själv höhö... Men erkänn, lite kul var det? Fattade ni ens? Aja här kommer lite bilder. Jag har målat skivan till höger och aah, den är ju snyggast måste jag säga...


Och här kommer en snygg bild på mig när vi målade. Jag och Amanda köpte assnygga målar-OnePiece's som vi drog på oss. Assnyggt, swag! Imorgon ska vi fortsätta måla och då ska jag ta ännu mer fina bilder som jag ska visa er sen :-)



1D Grandma's to London 2013!

Stress stress och aah ännu mer stress.
-Så stavas mitt liv just nu och har så himla mycket panik! Ni förstår inte hur mycket saker jag har att göra innan jag tar studenten om 96 dagar. Och eftersom min vänner vet om detta tog dem på sig att köpa biljetter till One Directions turné som släpptes idag så jag kunde få ta det lite lugnt. (TACK, NI TJEJER ÄR BÄST!!!) Vi är nämligen ett gäng tjejer (Nu 8 stycken) som kallar oss för 1D Grandma's. Vi har "gått ihop" eftersom vi är lite äldre än vad alla andra fans är haha. Det känns lixom bra att det finns äldre fans också ;) Men iallafall, vi fick biljetter meeen 4 av oss går den 22 februari (inkl. jag!) och de 4 andra går dagen efter, alltså den 23e. Haha lite fail men hallå, vad gör det? Vi kommer ha sjukt kul ändå! Alla är 18+ så vi kommer ha så mycket annat att roa oss med också. Sååå... Nathalie, Emilia, Sofia, Evelina, Tanja, Jennifer och Rebecka BARA ETT ÅR KVAR!! höhö... :) Dessutom ska jag, Nattis och kanske Tanja försöka få biljetter (på något sätt?) till Dublin också! :) (Vill bara tillägga att de 500.000 biljetterna sålde slut på ca 2 timmar... sjukt!)

Fick ni några biljetter? Och isåfall när ska ni gå? :D

Här kommer en väldigt fin bild som Nathalie (tror jag) har gjort! :)


LMFAO ft. Justin Bieber

Asså denna låten.... WOW!! Den släpps snart på itunes (har hört imorgon i Sverige och resten av världen 29 feb?) och den kommer spelas om och om och ooooom igen!! Kommer kriga för att vår klass ska ha denna som utspringningslåt på studenten! ;) Och förlåt att jag inte uppdaterat mycket men har så mycket att göra just nu! Men imorgon kommer troligtvis en eller flera "svar på kommentar" då jag har fått ganska mycket kommentarer och frågor :) 


London baby!

Även om jag är sjuk så tvingade jag mig själv in i en liten affär efter skolan för att köpa ett passfodral (det behövs...)! Och kooooooooooooolla här vad jag hittade!! Kunde inte motstå solglasögonfodralet heller ;) opsie! Fina bilder jag vet...... Någon som vill veta vad affären heter? Det fanns fett mycket saker med brittiska flaggan där... ;)


Lägenhetsspelningen

Såg precis den här videon från när One Direction hade sin lägenhetsspelning här i Sverige! Jag känner inte någon som vann men jag har pratat med en av tjejerna som heter Lovisa båda före och efter och hon är verkligen jättegullig! Verkade som att alla hade kul och jag är grymt glad för allas skull! :)) Ville bara säga det haha ;)


Call me maybe

Här har ni en låt som sätter sig på hjärnan! Vet inte om den är bra eller dålig... :P
Första videon är på Bieber och några fler och andra videon är den riktiga :)



En liten fråga :)

Eftersom jag har "ett par" läsare varje dag så undrar jag vad ni tycker om min blogg :) Vad är bra/dåligt osv. och finns det något ni tycker om extra mycket? :) Kommentera här nedan! kram


Nej jag har inte dött...

...Trots att flygresan var fett läskig! Ska berätta sen!

Jag kom hem igår runt 12 tiden och har sen dess i princip bara sovit. Har varit så sjukt trött och det förstår ni va? Men nu är det tillbaka till verkligheten och jag har massor med skolarbete att ta igen. Någon frivillig som vill hjälpa till??

Anyway nästa sak att se fram emot är ju Ed Sheeran om mindre än två veckor!
Ska bli så sjukt kul :)) och här får ni åter igen en passande bild (:


snart åker vi hem...

Imorgon, eller aah natten mellan fredag och lördag, ska vi åka hem. Jag kommer hem lördag morgon till kära (KALLA!!!!) Götet... Whaa får lite panik nu, ja börjar ju gilla detta stället <3 Aja, har faktiskt lite saker att se fram emot när jag kommer hem såsom Ed Sheerans konsert i sthlm. Då kommer jag träffa många av mina saknade vänner! Bland annat Sabina, Isabelle, Ewe, Josse, Nattiz och Emilia! :)

Jag kommer nog inte hinna blogga mer innan jag är hemma såååå vi hörs! Kram på er :)


Klappa vilda djur (:

Den här giraffen skvätte lite vatten på oss... eller mycket! hahah!


Fångat på film!

Titta här !! helt otroligt att det ens finns filmat. Kolla på mig och Louis. Det är jag som springer runt i den vita jackan :P berättar mer om detta ögonblicket när jag har tid. Tack Julle för att du visade den för mig <3


Och denna videon länkade en tjej som heter Louise. Mig ser ni runt 1:17 när jag tar bild med Louis. Liiiite smått förvirrad... :p


För mycket sol?

Det gör ont...


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!



Detta inlägg tillägnar jag och Justin dig, Mathilda. Du är min valentine även fast du är på andra sidan jorden typ.... Justin ville vara med på ett hörn oxå.. ME LOVE YOU LONG TIME.

(Hoppas ni läsare haft en fin alla hjärtans dag också.)


xx Nattis

Happy Valentines day!

Glad alla hjärtans dag allesammans även om jag hatar denna dag eftersom jag är forever alone! Meeeeeeeeeeeen jag har faktiskt en valentine iår vilket är denna pudding; Nattiiiiiiiz!! Tack Nattis och förlåt för att vi inte kunde spendera dagen tillsammans men ah som sagt jag är i Kenya höhö! Men nästa år då jävlar ska du få blommor och choklad ;'D haha!! Lääängtar till den 3 mars, lööööv yoou!!


Aaah här var en nalle jag fick.... eller inte... hittade den... inne i en mataffär....

Jag, Emma och Amanda köpte tårta och tröståt lite...

Mums...


Glömde säga..

P.S Thilda, du missar ingenting med killarnas Sverige besök. Var rena rama zoo:et på Arlanda idag och barnbarnen kunde inte bete sig överhuvudtaget. Folk klättrade över soptunnor för att komma fram till dem och det ena med de tredje. Killarna fick ta sats och springa in till bilen. Kaozzz. Nästa gång tar vi våra el rullstolar och kör över allihopa. Kaoz = Löst. D.S

xx Nattis

Nattis gästbloggar.



Tjabba tjena hallå!

Tittar in här och skriver några rader åt Thilda som är och.. ja.. ni ser ju på bilden vad hon pysslar med just nu. Hon är stark min tjej, hon kan t om flytta bilar. Haha nä skämtosido, Thilda har fullt upp just nu i Kenya men hon verkar ha det hur bra som helst. Är säker på att hon kommer skriva allt om vad hon gjort de senaste dagarna så fort hon är hemma och har tid igen :)

Thilda har lämnat mig här hemma med ansvaret för vår kyckling Nandos. Yes, vi har ett kärleksbarn tillsammans. Han har blivit lite tjock efter att han rymt till L.A med Niall, så jag har tagit med han på gymmet med mig de senaste dagarna. Går väl sisådär, han gnäller mest över att hans ena mamma är i Afrika och glömde ta med honom. MEN så går det när går och blir divig och tror man kan åka iväg med 5 killar och steka i L.A i flera dagar och bara lämna ett brev efter sig till sina oroliga föräldrar. Ungar..

Annars då, har försökt blom telegrafera till Kenya men av någon konstig anledning kan inte Interflora skicka blommor dit. Waaaat the fuk? Menar hallå, jag ska väl kunna fira min älskade på alla hjärtans dag även fast hon är i ett annat land? Sikka dumheter. Försökte googla Kenya och blomtelegrafering men kom inte upp så många förslag, någon som vet? Annars förlåt mig Mathilda, blir inga blommor.. Kan försöka ringa till någon hydda i Kenya och se om dom kan gå och plocka nån blomma efter vägen och komma med den till dig.

Nu ska jag sluta snacka massa dynga och ta mig i kragen. För er som läser min (Nattis) och Thildas novell kan jag meddela att jag fortfarande jobbar stenhårt med nya delen. Har varit så mycket de senaste dagarna, har lyssnat på NRJ så mycket att jag blivit hjärntvättad och beter mig lite underligt.. Men jag har kommit en bit på vägen iaf! Ska försöka ha uppe nya delen i veckan, promise! PEACE OUT!

xx Nathalie

vi hörs!

Imorgon bitti ska vi åka iväg på safari i några dagar. Vi hörs när jag är tillbaka i Nairobi igen :) kraam!!

8 februari i bilder

Idag besökte vi slummen Kibera igen. Nu besökte vi dock de lite värre delarna som ni kan se här på bilderna. Här bor människor. Dem BOR här. I skjul, skit och med orent vatten. Helt galet!
All cred till min kompis Amanda som tagit alla bilderna!


Här är ett tågräls som gick rätt genom staden;


Vi besökte en skola som vår lärare Tobias känner rektorn på. En annan skola i göteborg hjälper även till att sponsra denna skolan. Rektorn ville gärna ha hit volontärer så om du känner för att hjälpa till som lärare i 1/2 månader ev. längre så hör bara av dig :) Barnen var underbara!! Alla kom springandes och frågade "How are you?" hela tiden :') Jag hade världens leende på läpparna under hela skolvisiten. Här ser ni Emma och barnen;


Såhär ser det ut tråkigt nog;


Vattnet som rinner i dikena är helt svart;


Här visade rektorn oss deras rengöringsverk. De har det renaste vattnet i hela Nairobi men deras pump är sönder just nu... :( Jag är till vänster och Emma till höger;


Här jobbar vi med vårt projekt; :)


Kevin!

Jag målade dessa två fina teckningar och gömde dem i Emmas säng! hon fick sig ett gott skratt :-) Kevin känner ni väll igen men "Kuddi" är ett internskämt... :p Nu ska vi gå till svenska skolan och bada men jag ska berätta om dagen när vi kommer hem ikväll :) Vi har nämligen vart ute i slummen...



Svar på kommentarer

POSTAT AV: SABINA
Usch, diarré låter inte roligt....höhö! MEEEN, när ska ni rida på giraffer då? haha!
och akta dig för lejonen....jag har hört att det vore synd att bli uppäten av en sådan ;)
KRAAAM THILDA!!!
POSTAT AV: LISA
Vart går du i skolan i gbg? :)
POSTAT AV: NATTIS
orkar inte kommentera på alla inlägg, så kör allt i en och samma kommentar här ;) ni ser ut att ha det sjukt bra, så himla fina bilder! :') och mathilda.. sluta snacka om att du ska bli 'fetare', du är inte 'fet' någonstans! chicken håller med mig.. (läs facebook, he's back.) TA HAND OM DIG!!! klappa lite giraffer åt mig oxå <333333
och angående din kompis och hennes inlägg på hennes blogg. hahahahahah skrattar fortfarande. 'sein' hahahahah xD
POSTAT AV: NATALIE
Är du med i NRJ's tävling?? :)
POSTAT AV: NATALIE
Åhh gud så kul att resa till kenya, det vill jag också göra någon gång i mitt liv!! Nu byter jag samtalsämne men ni pratade om några turnéebiljetter, kommer ni att sälja dom, eller har ni redan gjort det? Om ni inte har gjort det och om ni nu var intresserade att sälja dom så skulle jag vara jätte intresserad!!! Jag är med i NRJ's tävling om att vinna en exklusiv spelning i killarnas nya lägenhet, men jag tror att jag inte kommer att vinna, det är en väääldigt liten chans iallafall! Så man kanske kan ha en liten större chans att vinna era biljetter, jag vet inte men..ja!
POSTAT AV: SABINA
Usch, diarré låter inte roligt....höhö! MEEEN, när ska ni rida på giraffer då? haha!
och akta dig för lejonen....jag har hört att det vore synd att bli uppäten av en sådan ;)
KRAAAM THILDA!!!
- Haha nää, inte kul!! I helgen ska vi rida på le giraffes!! :D Jag ska springa såfort jag kan om ett lejon börjar jaga mig I PROMISE!! haha ;)

POSTAT AV: LISA
Vart går du i skolan i gbg? :)
- Mikael Elias Gymnasium :)

POSTAT AV: NATTIS
orkar inte kommentera på alla inlägg, så kör allt i en och samma kommentar här ;) ni ser ut att ha det sjukt bra, så himla fina bilder! :') och mathilda.. sluta snacka om att du ska bli 'fetare', du är inte 'fet' någonstans! chicken håller med mig.. (läs facebook, he's back.) TA HAND OM DIG!!! klappa lite giraffer åt mig oxå <333333
och angående din kompis och hennes inlägg på hennes blogg. hahahahahah skrattar fortfarande. 'sein' hahahahah xD
- Nattiz Nattiz Nattiz... tack för din härliga kommentar, I MISS YOU!!! och japp jag ska hälsa alla giraffer ;D ses snart finaste du! Hahah jag skrattar också åt hennes stavning fortfarande. Jag kan helt random ibland bara börja skratta och säga "Sein" hahah. Hon tycker vi är helknäppa som lixom tar det för givet att alla ska kunna stava Zayn's namn :P kraam!!<33

POSTAT AV: NATALIE
Är du med i NRJ's tävling?? :)
- Hmm typ halvt! Alltså jag har skickat in en liten kort motivering men jag kommer ju inte kunna ringa in om dom ropar upp mitt namn i radion här borta i Kenya haha! Jag har lixom annat för mig :P aja! Om du är med, så lycka till! :)

POSTAT AV: NATALIE
Åhh gud så kul att resa till kenya, det vill jag också göra någon gång i mitt liv!! Nu byter jag samtalsämne men ni pratade om några turnéebiljetter, kommer ni att sälja dom, eller har ni redan gjort det? Om ni inte har gjort det och om ni nu var intresserade att sälja dom så skulle jag vara jätte intresserad!!! Jag är med i NRJ's tävling om att vinna en exklusiv spelning i killarnas nya lägenhet, men jag tror att jag inte kommer att vinna, det är en väääldigt liten chans iallafall! Så man kanske kan ha en liten större chans att vinna era biljetter, jag vet inte men..ja!
- Jaa, asså jag hade inte en tanke på att resa till Kenya och så plöstligt kom denna chansen med skolan så why not? :) Turnébiljetterna är sålda och turnén är ju slut... Men lycka till med NRJ tävlingen! Never Say Never! :)

Day 4 of 1D

4. What's your favourite song from the album?

Hade ni frågat mig för två månader sedan hade jag svarat ALLA låtar. Nu har jag två favoriter, nämligen Stand Up och One Thing eftersom båda låtarna är så himla catchiga och det går att lyssna på dom om och om och om och om igen. Men jag gillar More Than This fett mycket också för Nialls del är bara... bäst! så underbar! och att höra honom sjunga det i verkligheten... wow! aah hoppas ni fick ett ganska bra svar på frågan iallafall haha.



7 februari

Idag var vi ute i slummen Kibera och hälsade på en grupp kvinnor. Tydligen var detta den mer finare delen av slummen och vår lärare ville inte visa den "dåliga" delen idag eftersom det skulle bli alltför mycket intryck på en och samma gång. Slummen består lixom av plåtskjul och där bor människorna. Det gör väldigt ont i hjärtat att se allt detta och att tänka att vår lärare inte har visat oss det värsta än känns ännu jobbigare. Aja sen åkte vi och käkade mat. Vår lärare kände ägaren på detta stället så han sa att det var helt lugnt att käka sallad här, så jag passade på! :) meeeeen jag fick ändå världens diarré sen höhö...


Efter det tog vi ut pengar till safarin i helgen. Tobias sa att vi inte skulle flasha med pengarna eftersom vi tog ut mer än en månadslön av vad många här i Kenya tjänar. Det gjorde också ont i hjärtat. Jag jobbar inte ens...?


Day 3 of 1D

3. Have you ever met the boys?

Yes, det har jag. Fast verkligen träffa dem gjorde jag i London den 22 januari backstage. Annars har jag lixom bara sagt hej till dom, tagit kort, fått böcker signerade... ah! Iallafall dessa dagar var 10 juni, 18-20 juli och 1-2 oktober :) Best daaaays, just saying! Fråga inte vad jag har på mig på bilden för det vet jag inte själv...


Foto: Min bäste vän Rebecka Buhay :)

Day 2 of 1D

2. Have you ever cried over the boys?

Japp... Dock bara ett par gånger. Första gången var nog när jag såg dem för första gången den 10 juni. Jag grät inte men jag fick tårar i ögonen. Andra gången var på flygplatsen den 2 oktober när jag och Louis stod bredvid varandra för att ta kort och Paul kom och drog bort Louis. Louis sträckte sin hand efter mig och ropade att han var ledsen. Då började jag storlipa höhö. Tredje gången var på eventet när vi inte kom in och fjärde gången när jag vann The Ultimate Swedish Fan tävlingen. Så 2 ggr har det vart glädjetårar och 2 ggr har det vart för att jag verkligen var ledsen :)

Bilden här är tagen av Sony Music på eventet den 2 oktober när vi fick komma in efteråt och hälsa på killarna. Ni ser mig där i vit jacka med kameran framför ansiktet. Tur att jag hade kameran där för annars hade ni fått sett något hemskt... Mascara i hela ansiktet och rödsprängda ögon. Killarna måste tyckt jag var knäpp eller nått !?


Emma har alltid rätt!

Jag har inte sagt adressen till min blogg för mina kompisar som jag umgås med i skolan/göteborg men Emma var ett undantag för hon tjatade så jäääääkla mycket... (höhö) och när hon fick adressen satt hon och kollade igenom alla intressanta saker jag skrivit om 1D. Helt plöstligt reagerar hon på denna bilden och säger att det ser ut som att jag och Niall hånglar! Asså... Attans! där var min hemlighet avslöjad! 


och nu har jag berättat om Kevin också men dom tyckte inte det var så kul... Aja :)


Sein...?

HAHA det här skrev precis min kompis Emma på sin blogg;

"Förresten blir man helt hjärntvättad när man umgås med dessa tjejerna! Idag har jag lärt mig alla namnen på medlemmarna i pojkbandet One Direction (som Mathilda verkligen älskar). För att bevisa mina kunskaper kommer här alla namnen: Harry, Sein, Louis… eh, okey. Jag är inte helt hjärntvättad än för jag kommer inte ihåg de sista namnen"

Om det hade vart någon av mina systrar som skrivit det hade jag jagat dom med morötter men när det är Emma så skrattade jag bara. Meeeen jag får nog tjata lite mer om 1D tror jag...

heyoo

Tja, nu sitter vi här o degar på hotellet. Vi var och åt på något överklasställe förut för vår lärare ville visa på kontrasterna mellan rika och fattiga. Sen gick jag och Amanda iväg till något köpcenter som vi aldrig hade vart på, men vi hittade faktiskt dit! Det krångliga var att ta sig över vägen för bilarna kör som idioter + att det är mycket trafik. såhär är det lixom i Kenya; "bil före gående". Japp så det är livsfarligt att ens kolla på vägen typ. Nä men ah ni fattar! Dom kör verkligen som dårar. Vi blev ju påkörda igår sooo...! Men när vi äntligen kom fram så fanns det inte så mycket att se. Men vi gick in i mataffären o köpte vattenmelon, ficklampa, pennor... och tuggummi och glass för 2 kr. och fanta för 2,50! BILLIGT BILLIGT! kommer vara feeeeet(are) när jag kommer hem hehe! Och just det! Alla kollar på oss jättemycket (troligen för att vi är vita!?) och det är jättemånga män som ba: "Hi, How are you?" och vi ba eeeeeh och fortsätter gå HAHA :p

Jag tog ju med mig min Dare To Dream bok och förut försökte jag lära Emma namnen på killarna. Emma kan verkligen inte förstå det här med fangirling och blablabla så hon tycker jag är helkonstig. Men hon sa att killarna såg ut som modeller och nu tror jag att hon kan deras namn också. JAG ÄR STOLT! :D Men både Amanda och Emma verkar ha lite svårt att lära sig Liams namn? why? :S Här får ni en passande bild. Vi hörs :)


6 februari, Kenya

Idag var vi på ett snabbt besök på svenska skolan och pratade lite med rektorn. Efter det skulle vi egentligen åkt till slummen för att börja med vårt projektarbete men vår lärare är magsjuk och har spytt hela natten så vi får åka imorgon istället. Så sitter vi på hotellet o chillar... Vi borde göra läxor meeeeen vem orkar? och just det, jag har bränt mig i pannan och på benen. Mest i pannan. Det är lixom ett rött streck som svider, inte kul! vi hörs hejdå :)

Yooo, Check my flow!


5 februari, Kenya

Jambo!
Idag var vi och badade i poolen på svenska skolan här i Nairobi. Det var gött för det var typ 28 grader utomhus. Vi passade på att skaffa oss en fin bränna också men tyvärr så har jag bränt mig lite :( Här är lite bilder. Första bilden här är på en helt vanlig gångväg. Lite skillnad från Sverige va? btw Amanda min bäste vän har tatt alla bilderna :)


Kenyan feet... höhö


Sen åkte vi till en marknad som hette YaYa och såfort vi kom så skulle försäljarna hoppa på oss och få oss att köpa allt. Skedar, armband, kläder, sjalar... you name it! Jag bara följde efter och lyssnade och försökte förklara att jag inte skulle ha någonting men dom bara ropade mitt namn hela tiden och visade mig nya saker. Det slutade med att jag köpte med mig en rosa/vit sjal för 50 kr som var jättefin :) men asså haha vet inte om jag vill gå på en sån marknad igen..! Men det var lite kul för alla stötte typ på min kompis Emma och mig kallade dom för lillasyster... O.o Sen åt vi mat på nått gött ställe, det fick bli hamburgare hehe... Men sånna där lite finare hamburgare ni vet. Och så lemonad på det, mums!



Sen åkte vi hem till hotellet och försökte surfa lite på nätet men det gick ju sådär! Just det, vi fick strömavbrott också. Vår lärare sa tidigare "Om ni lyckas vara här i 2 veckor utan strömavbrott så är det ett mirakel". Men som tur var så hade dom en generator som dom satte på så strömen kom tillbaka :-)


Sol och bad!

Hej hej,
Vi har fullt upp här nere i Kenya så jag hinner inte blogga så mycket. Men nu ska vi iväg och bada iallafall för det är fett varmt :o ca 28 grader utomhus, inte helt fel :)) Här är en bild från igårkväll när vi skulle iväg och äta. Det blev pizza hehe. Vi vågar inte riktigt prova den kenyanska maten än, men vi får väll se... Till vänster ser ni mig och sen min kompis Emma :)

Här är en bild från igår när vi badade. Jag tog kort med min efterblivna mobil så jag kunde inte lägga in bilden på datorn :p



Svar på kommentarer

POSTAT AV: MATHILDA
Vad gör du i kenya??
- Vi är här för att göra ett projektarbete med skolan. Så det är jag, mina två klasskompisar och en lärare som ska vara här i två veckor. Jag kan berätta mer sen :)
POSTAT AV: NATALIE
Åh gud så vacker Liam är!!! :') Kan inte ni ha någon mer tävling?! Det skulle vara jätte kul!:D
- Visst är han! Jodå, det kommer fler tävlingar sen. Men just nu är jag i Kenya så ni får vänta tills jag kommer hem :)
POSTAT AV: ANONYM
Du sa att du gick på Michael Elias gymnasium tidigare. Är det ett bra gymnasium? tror jag ska gå där :)
- Yes jag går där. Asså skolan är helt okej ändå men det är fett mycket plugg... :/
POSTAT AV: LOVISA
ÄLSKAR din blogg ! Oh kanske lite sent men jag säger det i alla fall. GRATTIS, läste din motevering och du förtjänade det helt klart !!! :) sen måste jag bara säga att du är väldigt söt ! :)) hihi är lite hyper ;)
Juste,en fråga bara :) Var Niall lika glad och sprallig i verkligheten ? :D
Hoppas du får det bra i Kenya ! :D
- Ååh tack vad glad jag blir! :) Tack tack och tack! Yes, Niall är faktiskt mer sprallig och glad i verkligheten. Hur kul som helst! Han är helt underbar :) Tack, jag tror jag kommer få det kanon i Kenya! :)
POSTAT AV: TANJA
shiiit vad fint hår du har! :o :D
- taaack :)
POSTAT AV: MATHILDA
Vad gör du i kenya??
- Vi är här för ett projektarbete i skolan. Så det är jag, mina två klasskompisar och en lärare som ska vara här i två veckor. Jag ska berätta mer sen :)

POSTAT AV: NATALIE
Åh gud så vacker Liam är!!! :') Kan inte ni ha någon mer tävling?! Det skulle vara jätte kul!:D
- Visst är han! Jodå, det kommer fler tävlingar men just nu är jag i Kenya så ni får vänta tills jag kommer hem :)

POSTAT AV: ANONYM
Du sa att du gick på Michael Elias gymnasium tidigare. Är det ett bra gymnasium? tror jag ska gå där :)
- Yes jag går där. Asså skolan är helt okej ändå men det är fett mycket plugg... :/

POSTAT AV: LOVISA
ÄLSKAR din blogg ! Oh kanske lite sent men jag säger det i alla fall. GRATTIS, läste din motevering och du förtjänade det helt klart !!! :) sen måste jag bara säga att du är väldigt söt ! :)) hihi är lite hyper ;)
Juste,en fråga bara :) Var Niall lika glad och sprallig i verkligheten ? :D
Hoppas du får det bra i Kenya ! :D
- Ååh tack vad glad jag blir! :) Tack tack och tack! Yes, Niall är faktiskt ännu mer sprallig och glad i verkligheten. Hur kul som helst! Han är helt underbar :) Tack, jag tror jag kommer få det kanon i Kenya! :) skönt att komma ifrån kylan :))

POSTAT AV: TANJA
shiiit vad fint hår du har! :o :D
- Taaack! :')

Kenyaaaa

Chillar på hotellet i Kenya. Nu har vi äntligen internet och fått ordning på allt. Snart ska vi ut och äta :-) Wiiie, vi hörs!


This made my day

asså HAHAHAHAHAHHAAH skrattar fortfarande!!



Day 1 of 1D

1. Who's your favourite member and why?

Den eviga frågan... just nu är det Liam James Payne för att han är så himla otroligt snäll och underbar i verkligheten. Han bryr sig om människor som ingen annan och han är nog den som bryr sig mest om sina fans. Han är hur rolig och gullig som helst, han sjunger sjukt bra och sist men inte minst... Han är så sjuuukt snygg! Jag skulle dö för att få dela mitt liv med honom! Han är verkligen one in a million. Jag älskar honom!


29 days of 1D

Jag hittade denna i min fina kompis Bellas blogg och tänkte, varför inte? ;) Men eftersom det idag är den 2 februari så lägger jag upp 1 och 2 inlägget idag. Alla dessa inlägg kommer finnas under kategorin "29 days of 1D" :)
1. Who's your favourite member and why?
2. Have you ever cried over the boys?
3. Have you ever met the boys?
4. What's your favourite song from the album?
5. Do you prefer the WMYB or the GBY music video?
6. Have the boys stopped you from doing something you'd regret?
7. Have they saved your life?
8. When did you become a Directioner?
9. How many posters do you have?
10. What's your favourite thing about Harry?
11. What's your favourite thing about Liam?
12. What's your favourite thing about Louis?
13. What's your favourite thing about Niall?
14. What's your favourite thing about Zayn?
15. Did you watch them on The X Factor?
16. What was your favourite X Factor performance?
17. Do you ever get jealous of Danielle and/or Eleanor?
18. What is your favourite hairstyle on Liam?
19. Have you heard Louis' cover of Look After You by The Fray? If you have, what did you think?
20. Did you watch Liam on The X Factor in 2008?
21. What reminds you of Zayn?
22. What reminds you of Liam?
23. What reminds you of Louis?
24. What reminds you of Niall?
25. What reminds you of Harry?
26. Why do you love One Direction?
27. Are you going to their tour?
28. Are you a Narnian Directioner?
29. Favourite quote from any of the boys?

1. Who's your favourite member and why?
2. Have you ever cried over the boys?
3. Have you ever met the boys?
4. What's your favourite song from the album?
5. Do you prefer the WMYB or the GBY music video?
6. Have the boys stopped you from doing something you'd regret?
7. Have they saved your life?
8. When did you become a Directioner?
9. How many posters do you have?
10. What's your favourite thing about Harry?
11. What's your favourite thing about Liam?
12. What's your favourite thing about Louis?
13. What's your favourite thing about Niall?
14. What's your favourite thing about Zayn?
15. Did you watch them on The X Factor?
16. What was your favourite X Factor performance?
17. Do you ever get jealous of Danielle and/or Eleanor?
18. What is your favourite hairstyle on Liam?
19. Have you heard Louis' cover of Look After You by The Fray? If you have, what did you think?
20. Did you watch Liam on The X Factor in 2008?
21. What reminds you of Zayn?
22. What reminds you of Liam?
23. What reminds you of Louis?
24. What reminds you of Niall?
25. What reminds you of Harry?
26. Why do you love One Direction?
27. Are you going to their tour?
28. Are you a Narnian Directioner?
29. Favourite quote from any of the boys?

Svar på kommentarer

POSTAT AV: ALVA
Vilket gymnasium går du på? :)
Kram
Vet du var det finns och köpa boken dare to dream? har letat i CDON men hittar inte, Har kollat på bokus.se men där var det slut.
Vilken bok tycker du är den bästa av alla deras, vilken skulle du köpa? :)
Svara gärna i bloggen, eller mejla mig med svaret, snälla :) <3
POSTAT AV: JENNIFER
Din blogg e ju helt grym!
Är lite avis på att du fick åka och träffa de, men efter att jag läste din motivering så tyckte jag att du var helt klart en vinnare.
Hoppas du hade roligt och att du fick uppfylla din underbara dröm :) <3
POSTAT AV: ALVA
Vilket gymnasium går du på? :)
Kram
- Jag går på Mikael Elias Gymnasium i Göteborg :) Där läser jag naturvetenskap och tack och lov så tar jag studenten alldeles alldeles snart, rättare sagt den 31 maj! Can't wait!

POSTAT AV: JENNIFER
Vet du var det finns och köpa boken dare to dream? har letat i CDON men hittar inte, Har kollat på bokus.se men där var det slut.
Vilken bok tycker du är den bästa av alla deras, vilken skulle du köpa? :)
Svara gärna i bloggen, eller mejla mig med svaret, snälla :) <3
- Den verkar tyvärr vara slut överallt, t.o.m Adlibris där jag köpte min. Men köp den från någon engelsk sida såsom amazon eller hmv :) Det är säkra sidor! Ska jag vara ärlig så har jag inte läst hela Dare To Dream boken hehe. Jag har bara läst Louis, Liam och Harrys kapitel. Jag gillar nämligen inte att läsa och får faktiskt aldrig idén att bara sätta mig ner och ta tag i en bok. Men av det jag läst av Dare To Dream så tycker jag nog att Forever Young är mycket bättre. Den boken läste jag ut på en dag och dessutom var den riktigt rolig! :) Meeeeen jag rekommenderar dig att köpa båda såklart!

POSTAT AV: JENNIFER
Din blogg e ju helt grym!
Är lite avis på att du fick åka och träffa de, men efter att jag läste din motivering så tyckte jag att du var helt klart en vinnare.
Hoppas du hade roligt och att du fick uppfylla din underbara dröm :) <3
- Ååh tack så jättemycket, vad roligt att höra! :) Och tack igen, jag hade the time of my life och jag tror inte något kan toppa det to be honest :) Best day of my life! kram

Vacker bild jag vet ;)


om 24 timmar...

... sitter vi på ett sånt här jumbojet påväg till Kenya :))


bildkälla: http://www.futurastudios.com/ib-atc/top-klm.jpg

Fler bilder med killarna! :)

Ni vet hon Ditte från Belgien som också var med på träffen med killarna? Hon skickade lite fler bilder till mig :) (gud vilken tur att hon var med på träffen!!!) Här är en när Niall precis kommit in i rummet o vi kramar varandra :)



Och kommer ni ihåg det här som jag berättade i mitt inlägg om 1D träffen?

" Jag kollade mig omkring och hade tankarna på Louis men eftersom jag och Liam fick en fin liten connection där när han kom in i början så bestämde jag mig för att gå fram till honom först. ”Can I take a picture?” frågade jag och mötte hans blick. ”of course!” svarade han och vi ställde oss och la armarna om varandra. Medan becka fixade med kameran fick jag världens fangirlmoment och kramade om Liam och sa: ”I’m so happy!!”. haha han svarade ”Ooh that’s a big hug” och kollade på mig och började skratta. Jag började självklart också skratta. "

Här är en bild i just det ögonblicket när jag ger Liam bamsekramen! hahah ser ändå ganska kul ut...



Och precis efter bamsekramen så rycker jag åt mig Niall som står framför mig som ni kan se. Det var då vi fick den fina bilden som ni kan se till vänster uppe i headern :)

This made my day

MVG på min hemsida i webbdesignen :')


Tävling avgjord!

Sååå, nu har jag och Evelina snackat ihop oss och utsett en vinnare som kommer få denna fina singeln hemskickad! :)


Och vinnaren är... Emie! Grattis! (du har fått ett mail, svara såfort som möjligt)

Hennes motivering löd såhär;

Jag borde vinna för att jag till min bästa kompis den vill ge, hon älskar one direction och te. Hon stalkar, önskar och drömmer, 1D är det sista hon glömmer. Tänk er själva att få ge en directioner en 1D skiva och se hur överlycklig hon bli, det skulle vara som att vinna på lotteri, magi.
p.s måste tillägga ett tack och att ni är grymt bra som gör en sån här tävling ! tänk att ni kom,mer vara orsaken till att göra någons dag. stort.
"Jag borde vinna för att jag till min bästa kompis den vill ge, hon älskar one direction och te. Hon stalkar, önskar och drömmer, 1D är det sista hon glömmer. Tänk er själva att få ge en directioner en 1D skiva och se hur överlycklig hon bli, det skulle vara som att vinna på lotteri, magi."

Detta var både för mig och Evelina en vinnande motivering eftersom den stack ut ur mängden genom att hon rimmade och använde orden på ett fyndigt sätt men dessutom att hon ska ge den till sin bästa kompis. Ni kan väll hålla med om att detta var en vinnande motivering? :)

Men bli inte ledsna om ni inte vann, det kommer komma upp fler tävlingar i framtiden! I promise! :)

Harry Edward Styles

Congrats Harry, Thanks for everything you've done for me! Loads of love x


RSS 2.0