Lenswaaaay...

...Är väll någonting alla hört på både radio och tv? Tänkte väll det!

Så... Är ni som jag? Köper ett par fejkbrillor för att ni inte har råd med riktiga och tittar avundsjukt på de som går förbi med ett par äkta? Välkommen till klubben! Dessutom tycker jag det är väldigt kul att anordna tävlingar här på min fina lilla blogg vilket jag har visat tidigare (där ni kunde vinna en skiva och ett örngott). Hur hänger då detta ihop undrar ni? Jo för att jag är med i Lensways tävling om att vara bloggambassadör för Lensways största bloggtävling någonsin!! Om man nu blir utvald till bloggambassadör får man hålla i en tävling för sina läsare MEN får även ett par valfria solglasögon (gissa vilka jag vill ha...) och marknadsföring för otroliga 20,000 kr! Woah visst låter det häftigt?
Här kommer en liten fin... tja, vad kallar man det? En bildberättelse om varför jag vill ha ett par Ray-ban!

Här är jag i mina fejk Ray-ban! Snett sitter dom också... hmm... behöver kanske ett par äkta? Men råd har jag icke för jag är en fattig student!


Men vilka av Ray-ban's alla modeller vill jag ha? Jo dessa snyggingar!;
Ray-Ban - RB3025-001 51 Aviator hos Mylovebasket

Varför vill jag då ha ett par Ray-ban Aviator? Jo:
- Det är de snyggaste solglasögonen och passar bäst på mig!
- Självklart för att skydda ögonen mot solen och att det är jobbigt med sol i ögonen.
- Jag har väldigt solkänsliga ögon så jag använder solglasögonen väldigt ofta, ja varje dag!
- Dem är sköna!
- Perfekt att ha om man ser lite (eller mycket...) sliten ut.
- Man ser cool ut, haha!
- Och det är kul att sitta och stirra på människor på bussen HAHA! Jag vet att ni också gör det...

Och Alla passar i Ray-bans. och Ray-bans passar alla. Så är det bara! Dessutom kan man ha Ray-bans till alla olika sorters outfits! Såhär skulle jag se ut med ett par äkta Ray-Ban... fint va? haha!


Och min coola häst passar också i ett par Ray-Ban. Eller vad säger ni??


Gå gärna in på Lensways hemsida och kolla på deras stora utbud av solglasögon! Jag är säker på att ni kommer hitta något som passar er i både stilen och plånboken :) LENSWAY.SE

Så alla underbara läsare, önska mig lycka till nu! För jag skulle väldigt gärna vilja hålla i en härlig tävling för de bästa läsarna i hela världen samt att jag inte hade sagt nej till ett par Ray-ban! Kram på er :))

Sakta men säkert...

...börjar jag få upp suget för bloggandet igen. Bra va? Så himla gulliga ni är som fortfarande tittar in här varje dag och även kommenterar! :) Men vad tycker ni att jag ska blogga om? Kanske hur allt skiter sig i skolan? nääh... men kanske om Olly eller min viktnedgång och längtan efter bättre hälsa? :) Kommentera! jag behöver tips :)) Två av er som kommenterar får en fin shoutout här på min blogg (antingen till din blogg, twitter, tumblr etc.)


Lycka <3

Lyckan som uppstår när min cheeky chap kommer till Sverige i sommar <3 Nu får vi bara hoppas att det är Göteborg, för Stockholm är det inte (för en gångs skull...) :')

Och denna kille kommer jag gifta mig med! Kom igen det är bara... 9 års skillnad på oss. Who cares? :D Sabina har sagt att kan kan få honom! Asså jag blir knäsvag varje gång jag ser honom, jag skojar inte! Så himla fin är han <3 Oliver Stanley Murs! :)


Låttips!

Tja, här kommer tre låtar jag gillar just nu. Jag lyssnar i princip bara på brittiska radiokanalen CapitalFM som ligger före med musiken så dessa tre kanske ni inte har hört än;




Allt jag vill just nu...

...är att ta studenten. Jag mår så jävla pissdåligt att jag nästan inte klarar av skolan. Eller jag klarar faktiskt inte av skolan just nu. Jag hoppas nått mirakel sker för jag pallar inte mer. "Ah men det är okej att inte må bra, alla mår dåligt ibland"... Aah så lät det för TVÅ OCH ETT HALVT ÅR SEDAN! VARJE DAG! fattar ni eller? Nej det gör ni inte. "Det är väll inget fel med dig? Du går runt och ler hela tiden", "Du är en sån himla gullig tjej och är så glad och check hela tiden" osv osv... Om det inte hade vart för mina kompisar hade jag inte suttit här idag. Asså helvete vill bara få ur mig detta. Det är inget jag vill gå inne med. Jag vill att alla ska veta! Jag vill att folk ska sluta fråga mig hur jag mår. "Hur mår du?" är fan den värsta frågan som finns. Och vet ni vad mitt svar ALLTID är?? "Jag överlever." Japp. jag överlever. Ingen förutom dom runt omkring mig vet dock vad som hänt. Det är något jävligt allvarligt iallafall och det kanske jag berättar om någon annan gång eftersom jag gillar att få ur mig saker! Och för er som bryr er, ni är bäst! tack! Jag älskar att mina kompisar smsar eller ringer och bara säger lixom "Hej, jag tänker på dig! jag finns här vid din sida". Det är guldvärt för mig. Mina kompisar är det enda som betyder något för mig här i livet nuförtiden. Och min galna hund... haha. Jaja nu vet ni hur det ligger till och jag försöker bara klara skolan och ta studenten för sen ska jag bara sova, ta det lugnt, vara med mina älskade vänner, vara för mig själv, inte bry mig om vad alla andra tycker, ägna mig åt mig själv och se till att JAG mår bra. Det är faktiskt det viktigaste. Alla borde bry sig mer om sig själva. Det har inte jag gjort. Alla andra har alltid gått i första hand och det har resulterat i att jag har fått ta en jävla massa skit; sjukskrivning och medicin. Så har du nått elakt att säga kan du dra för jag berättar bara detta för att få ut det!

När jag mår bättre och inte har massa måsten att göra och ingen press, DÅ kommer jag börja blogga! Och fixa världens finaste design. Det kanske är om en månad... kanske ett halvår... kanske över ett år, vem vet? inte jag!

Och jag bloggar fortfarande på ollymurssweden.blogg.se eftersom Olly betyder väldigt mycket för mig och jag älskar honom och allt han gör. Han är fantastisk!

Och btw ni får jättegärna komma på min student. Jag vill ha stöd och någon som klappar mig på axeln och säger; "Mathilda, du har tagit studenten. Du är färdig nu. Du är så jävla bra!"

Så ha det bäst alla och glöm inte att ta hand om er själva. Det är du själv som är viktigast.
Ta hand om dig.

Och här kommer en random bild på mig och Mr. Shrek men denna bilden betyder något för mig. Det var i London. Med min underbara kompis Becka. Där fanns det inga måsten. Ingen press. Ingen stress. Vi bara var och hade en jäkla massa kul!



Long time no see...

Hej på er! Tack för alla supergulliga kommentarer ni lämnat det senaste, ni är bäst <3

Just nu är jag och mina kompisar i full gång med att försöka marknadsföra den otroliga artisten Olly Murs från UK här i Sverige. Vi har skapat en fanblogg så följ oss gärna där. Just nu har jag lagt One Direction på hyllan och fokuserar bara på Olly. Vi kämpar verkligen för att få Olly till Sverige, ååh vad jag älskar denna kille! Han måste vara den mest underbara, coolaste, roligaste osv. killen ever! Tryck på bilden för att komma till våran älskade blogg :)


RSS 2.0