THE VIDEO DIARIES ARE BACK!!!

asså.... woaaah... KLASGHKJASFHKLSDFJLKDJS !!!

Vet inte hur många gånger jag sett den här nu! Den här videon påminner mig om varför jag älskar dessa 5 killar så himla mycket. Shit asså, jag sitter och ler som ett fån varenda gång!!


Var tvungen att printscreena lite.... ASSÅ JA DÖÖÖR AHAHHAHA! Kolla Hazza's smajl på första bilden :')
(klicka på bilderna för att få dem större)


Alltid lika kul med Hanna och Linn!

Efter att ha skrivit prov på morgonen i skolan och blivit utskälld av administratören för att jag inte har lämnat in en ledighetsansökan träffade jag mina underbara 1D vänner Hanna och Linn i Nordstan. Vi satte oss uppe på ett café och kollade på när Ulrik Munther spelade. Vi hade ingen aning om att han skulle vara där så det var ju lite kul :)



Efter att han hade spelat klart så stod med massa fans och väntade på att han skulle komma ut så vi tänkte att vi också kunde gå ner och försöka få en bild. När vi stod och väntade kom det en jättekonstig man som började prata med oss...

Han: Det här är inte riktig musik!
Vi: okeej...
Han: Är det sånt här ni lyssnar på? Vill ni veta vad jag lyssnar på?
Jag: ah okej!
Han: Eloise och Kom hem! Vet ni vem som sjunger Eloise?
Jag: aah det är väll Arvingarna? (Jag fick till en rejäl göteborska där, det va lite kul haha)
Han: JAA! Och vilka sjunger Kom hem?
Jag: Barbados!
Han: JAA!! Det där är RIKTIG musik!!
Vi: haha okeeej hejdå...

Ja, och ni kan ju gissa om vi började skratta ;) Sen följde Hanna och Linn mig till bussen och medans vi väntar säger Hanna helt plöstligt:
-Är inte det där beatbox-Max????
Jag: JOOO!!! Spring efter, jag måste åka hem! Och fråga om ni får ta kort med dom!
Linn: Jaa, kom nu!
Hanna: neej men...
*Jag puttar iväg Hanna och hon springer snällt efter Linn*

Några minuter senare får jag två mms....



Världens bästa kompisar!!

Efter att ha haft en ganska jobbig dag i skolan igår med både prov och diskussioner kom jag hem och såg ett gulligt litet paket ligga på köksbordet. -Vad har jag nu beställt?, tänkte jag men när jag öppnade så var det från mina bästa skåningar Angie och Johanna!! Dem är ju heeeeelt underbara och får mig alltid att le! Gud va glad jag är som har dom :)<33 Tack tack tack!!


Och så verkar alla mina kompisar ha fått sina julkort! Dem blev sååå glada och då blir jag också jätteglad :D Såhär såg de ut ungefär. Jag gjorde lixom korten på internet och det var första gången, så blev glad att korten blev så fina och faktiskt kom fram :)) Dock kunde jag inte skicka till alla mina kompisar för då hade jag blivit pank, så jag skickade till mina allra allra närmaste! Bilderna nedanför är från Amanda, Evelina och Frida! :)


Exciterade elektroner, knäckebröd och bollar som smälter!

Japp rubriken förklarar vår fysiklektion igår! Eftersom det var sista fysiklektionen för iår hade vår galna lärare tagit fram huuur mycket olika fysikleksaker som helst. Här kommer lite bilder och en film! Ni måste se filmen, det är fett coolt!!!!

Här tävlar vi om att bygga längst knäckebrödsbroar och experimenterar med elektricitet :)



Beckis fyller år idaaaag :))

Idag fyller en av mina absolut bästa vänner år! Jag lärde känna henne tack vare One Direction och asså wow vad mycket vi har gått igenom tillsammans trots att vi bara känt varandra sen i somras!
Älskar dig något enormt!!!

klicka här för att komma till hennes blogg


AMAZAYN day!! :D

Whaaa asså idag har vart en sjuuukt bra dag!! Detta behövde verkligen jag. Världen har vart emot mig i över 2 år och att äntligen se allt vända (åtminstonde liiite) är fantastiskt!!

Det hela började med att jag sov i 4 timmar varav jag vaknade en gång mitt i och hade hjärtklappning för att jag drömde att någon stod bredvid min säng, läääskigt jag vet!! Jag gick upp vid halv 6 och gjorde mig i ordning för skolan och gissa om jag var pepp (läs: INTE!!) inför samhällsredovisningen! Jag hade knappt övat någonting och jag hatar verkligen att redovisa. Som tur är var det ett grupparbete och hade några jag kunde luta mig mot. När det väl var min tur att prata så hände det något. Jag var inte nervös!! Jag bara stod och pratade och lixom WOOOW!!! Och flera gånger under redovisningen flikade jag in och sa något som mina kompisar behövde hjälp med. JAG GÖR ALDRIG SÅNT!!! Jag blev riktigt förvånad över mig själv och tyckte faktiskt det var ganska kul :)) Vi fick direkt respons av klassen och läraren, och alla sa att det var en JÄTTE JÄTTE JÄTTE bra redovisning. Jag kanske kan iallafall?

På UF lektionen satt jag och Amanda i ett grupprum tillsammans med våran "kompis" Nicke! Han vet att jag är besatt (inte längre...) av Bieber så han ska alltid vara på mig och fråga hur det går med "Bävern". Sen till min förvåning sa han "Hur reagerade du när Bieber fick den där vattenflaskan i huvudet??" åsså tar han fram klippet på youtube och hahaha vad chockad jag blev. Brukar han sitta och googla på Bieber eller....? Men sen förklarade jag att det är One Direction som gäller nu för tiden och han fråga lite om resan osv. (Jag tror faktiskt att han hade velat följa me haha!!) och samtidigt får jag ett mail från Sony Music där det står att hotell är bokat. Jag kollar upp hotellet och det är FREAKIN' FEMSTJÄRNIGT!!!!!! Ja fick lite flipp och hoppade runt i rummet och berättade för alla jag stötte på i skolan haha!! Och om inte detta vore nog så ringer min kompis Emma och säger att hon har fått ett stipendie på X.000 kr vilket gör att ja flyger upp i luften och skriker. Emma, jag och Amanda driver nämligen ett företag och vi ska till Kenya blablabla mer kan ja berätta nån annan gång. Vi ska nämligen dela på pengarna för att betala delar av resan. Guuuuuud vad jag blev glad!!!

Sen åkte vi till Östra Sjukhuset och vaccinerade oss mot Hepatit A & B samt Gula febern. Vi vill ju inte bli sjuka när vi åker till Kenya. Jag hatar att ta sprutor så ja tyckte allmänt synd om mig själv. Som tur var vad det bara 2 sprutor :) (Men vi ska tillbaka om 4 veckor och ta en till....)

På bussen hem ringer mina goa skåningar Johanna och Angie som berättar om Johannas samtal med Niall som hon vann i 1DToNo1 tävlingen. Jag är sååååååå glad för deras skull, dem förtjänade det verkligen!!!<3

Sen åkte jag till posten för ett paket hade kommit från bubbleroom. Det var min foundation som jag beställde förra veckan. Jag vann nämligen en utlottning av presentkort på 100 kr som jag köpte min foundation (kolla bilden nedan) på som råkade exakt vara min hudfärg, vilken tur!! Dessutom har mitt registerutdrag från polisen kommit så imorgon ska jag ringa till ett dagis :)

Och så har jag fått massa meddelanden från mina kompisar att deras julkort har kommit fram, dom var såååå glada :D WIIIE!!! Ja, detta var min dag, men nu ska ja plugga för jag har ett prov och en inlämning imorgon. Baj baj :D


Världens bästa bröder!

AMAZING!!


Ni får ha lite tålamod ;)

Jag håller nämligen på att fixa med min bloggdesign, och nej jag blir aldrig nöjd. Men ja hinner inte göra klart allt för jag måste plugga. Så såfort jag går på jullov kommer jag göra den complete :))

Studentmössa!

Idag kom räkningen på min studentmössa.... Ni vill iiiiiiiiiiiiiinte veta vad den ligger på hehe!

Aja man tar ju bara studenten en gång, och då ska man ha det bästa! :)

Konsertbiljetterna!

Natten till idag avslutades min budgivning på mina 2 1D konsertbiljetter. Det känns verkligen som att dom hamnade hos rätt person, hon blev huuuuuur glad som helst! :D Ni kan besöka hennes blogg genom att klicka här.

Det känns verkligen bra att att någon annan får chansen att gå på konserten istället för att jag ska gå två gånger :) Jag har ju tyvärr bara 2 biljetter så jag är ledsen för er som inte fick nån. Men det måste ni väll ändå förstå? Jag kan tyvärr inte trolla :(

kraam :)

Tagga!!!

Detta mailet fick jag igår!! :D Det är alltså mina tågbiljetter upp till Sthlm eftersom alla kommer flyga från Arlanda :D Snart är det januari!!!! Guuud ja e så sjukt pepp asså! Detta kommer bli den bästa resan i hela mitt liv :')


Ella gillar inte dammsugaren :p


Svar på frågestunden!

Postad av Sabina:
aaah! I love the pic of you guys, it's so cute! haha.
1. Soo, when was the first time you saw the lads in 1D? Was it on tv or youtube? 
2. Which song do you like most with 1D and The biebs? 
3. What would you say to the guys if they called you? <3
Svar: Nu vet jag att du är svensk så jag svarar på svenska :)<3 och taack visst är den? haha 1. Det var faktiskt på youtube. Min kompis Nicolina länkade deras video från Judges Houses och jag tänkte ”Vad är detta? Inte ännu fler wannabe’s…” eftersom jag då hade en stor crush på Bieber. Men jag kollade på klippet och efter det var jag fast. Jag kollade upp dem mer på youtube och resten är historia haha. Detta var den 3e maj och den dagen glömmer jag aldrig! :) 2. Med 1D gillar jag nog One Thing och Everything About You bäst. Och med Bieber… Jag tror nog att Up slår allt :) 3. Bra fråga… Jag vet inte. Jag hoppas aldrig dem ringer mig (egentligen inte!) för jag har väääärldens telefonskräck hahah!

 

Postat av Alva, www.onedaystory.blogg.se:
Läser du några novell bloggar? Kram!
Svar: Jag gillar inte att läsa så jag har inte orkat lixom haha. Men det finns faktiskt en som jag har fastnat för. Den heter www.odnovell.blogg.se och jag tycker definitivt ni ska ta en titt på den. Och har ni några förslag på bra noveller får ni gärna tipsa mig!

 

Postat av Mikaela Eliasson:
Hur kan du vara så sjukt söt och gullig mot alla?! åh, jag dör :) jag är glad att du vann, visste redan innan att skulle vinna :) blev inte ens ledsen att jag inte vann, för du var såååå värd det! <3 (inte direkt en fråga... men var tvungen att säga det !)
Svar:  Guuuuuud  va söt du är Mikaela!!! Tack!! Jag vet inte vad jag ska säga… jag är så som person antar jag. Jag gillar att göra folk glada och eftersom ni har vart så sjukt himla gulliga mot mig måste jag vara ännu gulligare tillbaka, för det förtjänar ni!! :)<3 Och tusen tack igen, även om jag inte är mer värd än någon annan att åka :)<3

 

Postat av Cornelia
Skulle vi kunna få se mejlet du fick av Nina från Sony music sweden? ;) x
Svar: Jag vet faktiskt inte om jag får lägga ut det. Men jag ska dubbelkolla med Nina och så kanske jag lägger upp det senare isåfall. :)

 

Postat av Ayan:
Medans du snackar med killarna(1D) kan du väl kanske berätta om hur mkt finare Göteborg är än Stockholm. Och vad var ditt motiv.
Svar: Haha! Jag ska definitivt säga att de ska komma till Göteborg i alla fall. Och menar du motivering? Isåfall finns den lite längre ner här på bloggen :)

 

Postat av Sara, www.dailylife.se:
Vad tycker du om harry och caroline? :))
Svar: Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte vad jag tycker. Jag har faktiskt inget emot att de dejtar, om de nu gör det. Caroline verkar vara en härlig kvinna och hon är faktiskt riktigt snygg. MEN Caroline skulle passa bättre med Olly Murs ;)

 

Postat av Matilda, www.matildaaw.blogg.se:
Planer för dagen? :)
Svar: Ska försöka få lite skolarbete gjort eftersom jag ligger efter men också städa lägenheten. :)

 

Postat av Sabina, www.musikmongot.blogg.se:
1. Vilken dag åker ni till London? Dagen innan eller samma dag som 1D konserten är? 
2. Och vilket hotell kommer ni bo på? För om vi får köpa era biljetter så har vi ingen aning om vart vi ska sova..hah! 
3. Vilken är den bästa låten på Up all night enligt dig? 
BIIIG HUG <3
Svar: 1. Vi åker på morgonen, samma dag som konserten. Alltså den 22e januari och åker hem dagen efter :) 2. Beror vilken resa du menar. När jag och Rebecka ska åka själva ska vi bo på ett hotell vid Oxford street. Och när vi åker med Sony Music har jag faktiskt ingen aning om vart vi ska bo. :) 3. Woaah bra fråga… Gillar de flesta låtarna grymt mycket men två som verkligen får mig att dansa och sjunga med varje gång är One Thing och Everything About You. :)

 

Postat av Evelina:
Grattis du är värd vinsten! 
1. Är du nervös inför att träffa killarna igen?
2. Och vill du göra i framtiden? kramis
Svar: Tuuusen tack, vad glad jag blir!! :) 1. Sjukt nervös! Vet inte vad jag ska säga eller någonting. Jag får komma på nått fyndigt så dem kommer ihåg mig. :) 2. Tycker inte om den här frågan haha! När jag började gymnasiet ville jag bli veterinär men nu när jag väl ska ta studenten har jag börja tänka på annat. Det skulle vara sjukt kul att jobba med kändisar eller jobba på någon ungdomstidning! Jag vill inte växa upp, jag vill jobba med något som har med tonåringar att göra så jag slipper växa upp haha.

 

Postat av Frodo:
DU ÄR SÖÖÖT!! åhh e så glad för dig :') ses i london babyy broo! x
Svar: Det där kanske inte va en fråga men taaaaack finaste du!!! Yeah, det kommer bli awesome!!<3

 

Postat av Evelina, jag är bäst, www.jagheterevelinah.blogg.se:
Vad är det bästa med mig? Eller så kan vi ta en seriös fråga som.... ÄR DU PEPP PÅ ATT RESA IVÄG ELLER?
Svar: Det bästa med dig? Hmm att du alltid finns där för mig och vi förstår varandra som ingen annan? Och att vi alltid har kul ihop och har gått igenom sååå mycket även om vi bara känt varandra sedan i somras!!<33 Och JAAA JAG E SJUUUKT PEPP!!! :D

 

Postat av Sammie:
Skulle du kunna tänka att ta video när en av killarna säger hej (mitt namn)? Hälsa från alla svenska directioners till killarna och grattis :D
Svar: Det där första kan jag nog tyvärr inte fixa. Det är så sjukt många som frågar mig detta och om jag kan lämna massa lappar osv… Vi kommer inte få träffa killarna så länge så om jag ska fokusera på alla andras grejer kommer jag inte kunna njuta av det själv. Hoppas du förstår! Men jag ska definitivt hälsa från er och be dem hälsa till de svenska fansen och filma det så ni kan få se det sen! :) kraam!!

 

Postat av Emma:
Vem av killarna är din favorit? :)
Svar: Louis William Tomlinson, for sure! He’s got that One Thing. Nej men allvarligt han är min drömkille. Skulle göra vad som helst för att få lära känna honom. :)

 

Postat av Mimii:
1. Vad är det första du kommer göra när du ser killarna!? 
2. Känner du tjejer som träffade killarna utanför hotellet :D?
3. Hur många gånger har du åkt till stockholm och kan du lägg ut alla bilder du har med dom :D <3
Svar: 1. Svårt att säga… Ska nog ta lite bilder med dem och sen fråga Louis var han har köpt den här skjortan för JAG ÄLSKAR DEN! Haha!


 

2. Yes det gör jag eftersom jag var en av dem. Vissa hade jag pratat med innan på twitter och en del lärde jag känna direkt på plats. Men ett par av de jag lärt känna är: Frida, Evelina, Rebecka, Helena, Amanda, Emmelie, Izabella, Solee, Mathilda och många fler!! :) 3. Jag har åkt dit 3 gånger för att träffa One Direction. Ska jag lägga ut ALLA bilder? Haha ojoj det blir många. Men jag lägger upp några av mina favoriter :)

 

Tusen tack för alla frågor :) Kommer ni på fler frågor så kommentera bara :) kram!


Aaaw titta här!

Titta vad gulligaste Tiffany (@NiallHGlobal på twitter) målade till mig!! hur fin som helst, tack så jätte jätte mycket!!! :') Och för er som inte vet så är Louis min absoluta favorit, min drömkille! :) Och tack igen Tiff haha<3


FRÅGESTUND :D

Hej hopp!
Nu har ni chansen att fråga mig PRECIS VAD NI VILL! Kom igen! :) kram!!

Just for you!

Nu ska jag få er på lite bättre tankar! :)

Jag fick ett tips av en tjej på twitter som tyckte att vi skulle filma så mycket som möjligt av Londonresan som ni sedan kan få se. JAG ÄLSKAR IDÉN!! Eller vad säger ni? Vill ni att jag gör det?

Och som sagt jag ska till London även den 10-13 januari men då kommer jag ägna mig åt alla sevärdheter, shopping och ja allt det där! MEN jag ska köpa lite saker som har med 1D att göra som jag sedan kommer tävla ut här på bloggen. VAD SÄGER NI OM DET? :))

Älskar ni mina idéer eller älskar ni mina idéer? KOMMENTERA! haha kram!!


Hi haters, kiss kiss I'll see you later!

Jag måste bara få säga en grej. Du behöver inte läsa om du inte vill...
Ni som skickar hat i form av tweets, kommentarer osv. till mig och de andra två som vann kan ju bara lägga av!! Ni är så omogna och vet ni vad? JAG BRYR MIG INTE. Jag får bland annat kommentarer om att jag är en bitch. Kom igen? Vad har jag gjort, egentligen? Jag har vart med om såååå mycket värre saker än att folk kallar mig fula saker så jag tar faktiskt inte åt mig.

Jag får tuuuuusen gånger så många underbara kommentarer som får mig att gråta av lycka. Det är DOM jag tar åt mig!! Jag älskar er alla som skickar så underbart fina meddelanden till mig, ni förstår inte hur mycket jag uppskattar det! Det är helt underbart! TACK TACK TACK och fortsätt att sprida kärlek! Inte bara till mig utan till ALLA! Säger som Nicki Minaj; Haters you can kill yourself!

Och ännu värre; HUR F*N KAN NI SKICKA DUMMA TWEETS, MAIL ETC. TILL SONY MUSIC? Ni som gör det är helt dumma i huvudet (förlåt men ah!). Fattar ni vad dem gör för oss?? De fixade eventet, de har fixat signerade skivor, de har fixat den här #1DToNo1 tävlingen OCH MYCKET MER. De svenska fansen är såååå lyckligt lottade, ni förstår inte!!

Nina Thorsell på Sony Music är min absoluta förebild! Hon har lagt ner så himla mycket tid på oss svenska 1D fans och det älskar jag henne för! När jag träffar henne ska jag ge henne en stor fet kram för det förtjänar hon. Folk har mailat och tweetat Sony music att de som vann inte förtjänade det, att det var orättvist osv. Men seriöst? Jag säger inte detta bara för att jag vann utan jag menar det. Om jag hade gått vinstlös hade jag definitivt inte gjort så! Vad tjänar det till? Så seriöst, tänk efter innan ni öppnar munnen för ni sårar faktiskt folk.

Sony Music hade inte möjligheten att skicka iväg alla till London, det förstår ni väll? LÄS DET HÄR och var lite glad istället!

Förlåt för allt "dumt" jag skrivit nu men det riktar sig bara mot er som skrivit ännu dummare saker!

Och så vill jag avsluta med att tacka er underbara människor som är glad för min och alla andras skull, för att ni stöttar oss och skickar underbara kommentarer. NI ÄR BÄST! Glöm inte det!


Förresten, en STOR SHOUTOUT till Nina Thorsell och hennes blogg. Jag har läst den sedan hon startade den och den är BÄST! Skulle verkligen göra vad som helst för att få hennes jobb! :) Dessutom verkar hon vara världens härligaste människa! Pratade med henne på telefon idag och ja det var lite av ett fangirl moment för min del haha! KLICKA HÄR för att läsa den.

Frölunda vs HV71

Var på Frölundamatchen i Scandinavium idag med min mosters man, hans son och hans kompis! Jag äääälskar att gå på hockey konstigt nog. Jag är definitivt ingen sportmänniska men just att se hockey live är det något speciellt med. Älskar hur hela arenan kokar av support och man bara dras med! Bäst är det när det är fullsatt! När det blir mål ställer jag mig automatiskt upp ock skriker haha. Så om ni aldrig vart på hockey innan, PROVA! :)

Frölunda ledde mot HV71 tills det bara var 6 SEKUNDER kvar! Då gjorde HV71 mål och matchen fick avgöras på straffar. Jag satt verkligen och bet på naglarna, var så nervös men tyvärr så vann HV71. Aja man kan inte vara bäst hela tiden ;)

Och dem där Frölunda matchtröjorna är ju att dö för, så om du har någon över så tar jag gärna emot den :))


Utlottning hos sstromberg.se

Jag är med i en utlottning av dessa underbara skålar! Det hade vart en perfekt julklapp till någon i familjen! :) Visst är de underbart söta? Klicka HÄR för att delta! (bilden är lånad av sstromberg.se så all cred till dem!)


One Direction konsertbiljetter 11 januari 2012

Nu har jag och min kompis Rebecka pratat lite om konsertbiljetterna. Såhär ligger det till:

Vi vill sälja biljetterna till högst budande eftersom det blir svårt för mig och Rebecka att välja ut en specifik person som ska få köpa dem. Vi säljer biljetterna eftersom jag har vunnit biljetter till konserten den 22 januari. Vi tycker att fler borde få chansen att gå och därför säljer vi våra gamla biljetter som vi köpt själva.

OBS! Läs igenom ALLT innan du lägger ett bud!


Lite info om biljetterna:


- Biljetterna gäller till One Directions konsert i London, Onsdagen den 11 januari 2012 klockan 19.00, HMV Hammersmith Apollo.
- De kostade ca 400 kr styck när vi köpte dem och det är alltså 2 stycken bredvid varandra.
- Platserna är långt bak, (Seat location: section BLK1, row Y) så ni avgör själva vad som är värt att betala för biljetterna.
- Biljetterna är köpta hos http://www.ticketmaster.co.uk/ vilket är den officiella sidan för 1D’s konsertbiljetter. Därför kan vi garantera att dem är äkta!
- Biljetterna är digitala, alltså de skickas i ett mail till dig som du sedan får skriva ut. Du får då hela mailet som vi fick från ticketmaster när vi köpte biljetterna.

-Hotell och flyg ingår INTE! Det är endast konsertbiljetterna vi säljer! Tänk då över om du verkligen ska köpa konsertbiljetterna.


VIKTIGT!

- Ni som är under 18 år MÅSTE prata med era föräldrar innan ni lägger ett bud på biljetterna och jag kommer även vilja prata med ”vinnarens” föräldrar om denne är under 18.
- Vi vill helst ha betalt kontant (Jag bor i Göteborg och Rebecka bor i Stockholm) men om detta inte går ska betalning ske till mitt bankkonto innan vi skickar biljetterna.


Budet startar på 1200 kr för BÅDA biljetterna. Kommentera här nedan vad du kan tänka dig att ge för BÅDA biljetterna. Glöm inte att skriva ditt namn och din mailadress i inlägget.


Budgivningen avslutas på fredag nästa vecka, alltså den 16 december klockan 24.00 och vi hör strax därefter av oss till ”vinnaren”. Den som köper biljetterna får mitt telefonnummer och mailadress efteråt så vi kan prata mer.


Och som sagt, bjud bara om du verkligen kan och får åka och har pengarna!


BILJETTERNA ÄR SÅLDA!


I love you!

Jag har fått sååååååååååååååååååååå mycket fina kommentarer här på bloggen, facebook och twitter om min vinst i tävlingen. Tänkte lägga upp ett par av dem imorgon. Tusen tack!!! Och tack så hemskt mycket för alla besök här på bloggen, över 800 unika!! Blir så himla glad. Vilken dag, ni är bäst<3

Angående biljetterna!
Sjukt kul att så många är intresserade. Det är mina 2 biljetter som jag köpte själv och ni behöver inte skriva någon motivering till varför ni ska få köpa dem. Jag kommer lägga upp en video här på bloggen imorgon med all information ni behöver veta. Det är INTE först till kvarn så ta det bara lugnt, okej? Kram!

Cheer up!!

Every single one of you who entered the #1DToNo1 comeptition should read this! One of my best friends Angie wrote it. So take 2 minutes to read it :) Much love xxx

http://www.twitlonger.com/show/ejk9jg

Bildbevis

Hej!
Här kommer lite bilder som jag nämnde i motiveringen, tycker ni borde få se dem! Hoppas jag inte glömde någon, då får ni påminna mig :) Kraam!


Ang. biljetterna!

Har fått väldigt mycket meddelanden angående mina konsertbiljetter. Jag och Rebecka vet inte vem vi kommer sälja dem till än men är du intresserad så får du gärna kommentera detta eller föregående inlägg så hör vi av oss! :) kram

And the winner is...

Sorry all the english readers but I'm gonna write this in swedish!!

Idag avgjordes #1DToNo1 tävlingen (www.onedirection.se) som säkert ingen har missat och här kommer min historia...

Hela dagen har jag vart nervös och runt 15.00 mådde jag så illa att jag skakade, frös, höll på att svimma, spy, you name it! Det var hemskt! Att sitta och vänta på vinnarna var faktiskt ett rent helvete. Först kom vinnarna av alla affisherna och sedan telefonsamtalen. Jag var inte med på någon av listorna men mina kompisar var. Såfort jag såg deras namn FLÖG jag upp i luften och dansade runt. Var så himla glad för deras skull, och såklart även alla andra som vann!!

Sedan tweetade Sony Music en länk till dom som faktiskt hade vunnit Londonresan för att få träffa 1D. Min iphone laggade men tillslut fick jag upp sidan. Jag såg att min kompis Evelina hade vunnit och jag började skrika!! Fattar ni!? MIN KOMPIS VANN!!! sen kollade jag igen och blev helt chockad. det var MITT namn som stod där! MITT!! Jag fick panik och la mig på golvet och började gråta. Jag kan inte fatta att min dröm ska gå i uppfyllelse!!!!!!!! Det går inte att förklara hur lycklig jag är. Det är helt sjukt. Jag älskar 1D så himla mycket och detta är helt otroligt! Jag måste vara världens lyckligaste!!

Alla ni som inte vann, det betyder inte att ni inte är det ultimata 1D fanet! Ni är lika mycket värda som jag och om jag hade kunnat ta med mig alla er så hade jag gjort det!! Den här gången hade jag tur. Jag jobbade med min motivering i över en vecka och skrev den verkligen med hjärtat så ja, jag vann Fair and Square!

Tack ni som stöttar mig, jag älskar er!

Ni som skickar dumma och elaka tweets direkt och indirekt till mig kan ju bara lägga av! Det är sjukt respektlöst av er och om ni hade vunnit, hade ni velat få taskiga meddelanden då? Nej...

Här är några frågor som jag har fått!

Vem ska du ta med?
-Jag ska ta med min bästa kompis Rebecka (@Rebeckabuhay på twitter) eftersom vi bestämde det innan. Vinner hon tar hon med mig och vinner jag tar jag med henne.

Du har redan turnébiljetter, vad ska du göra med dem?
-Ja det stämmer. Jag och Rebecka har redan köpt biljetter, resa, hotell och allt men att behålla biljetterna är inte ett alternativ för någon utav oss. Vi ska sälja biljetterna för att andra ska få chansen att se killarna live. Vem vi ska sälja biljetterna till är inte bestämt ännu, vi ska sova på saken eftersom varken jag eller Becka kan tänka klart just nu.

Hur kan ni alla som vann känna varandra?
-Det gör vi inte. Jag känner bara Evelina och det har verkligen inte med saken att göra. Hon skrev precis som jag en skitbra motivering och därför vann hon.

Du förtjänade inte att vinna, du har redan träffat killarna!!
-Jag tycker inte det har med saken att göra egentligen. Jag har träffat killarna innan för att jag verkligen ville det. Jag åkte från Göteborg TRE gånger och har betalat massa tusenlappar. Läs mer i min motivering tack.

Kan vi få läsa din motivering?
Absolut! Jag har inget att dölja so here you go! Den är lite lång men ah :)

Varför är just jag ”The Ultimate Swedish Fan”? Jag är inte bättre än andra och jag är definitivt inte mer värd än andra fans. Det som dock gör mig speciell är inte bara att jag stöttar One Direction utan hur jag gör det. Jag heter Mathilda, bor i Göteborg and this is my story.


Jag har supportat dessa underbara killar i över sju månader och det har definitivt varit de bästa månaderna i mitt 18 år långa liv. Jag har fått så många fina vänner och minnen, allt tack vare One Direction. Att fem killar kan betyda så mycket för en är otroligt. Glädjen som flödar genom kroppen och leendet jag går runt med dagligen på mina läppar är två av de många symtom jag fått av One Direction Infection.


Precis som andra fans nämner jag killarna minst 10 gånger varje dag, läser ständigt updates bloggar, springer runt på presstop efter tidningar som innehåller intervjuer, har båda deras böcker osv. Dessutom är det konstant flöde på min twitter och facebook om killarna då jag inte sover. Men när jag väl sover så kan jag inte undvika att drömma om dem lite också. Och ja, ni har förstått rätt. Jag tänker på One Direction konstant, dag ut och dag in. Men jag blir glad av att tänka på dem, så varför inte göra det hela tiden?


Jag kan medge att jag personligen har träffat killarna men dock endast under stressiga förhållanden. Detta var en enorm dröm som gick i uppfyllelse men det var på långa vägar inte gratis. Jag har tagit tåget från Göteborg till Stockholm hela tre gånger bara för att få se dem men har knappast pratat med dem. Så mycket pengar som jag har lagt ner på att få se dem är ganska sjukt om jag tänker efter men det har definitivt varit värt det. Lycka går inte att mäta i pengar och så fort jag känner mig lycklig får det kosta vad som helst.


När det handlar om att bemöta killarna i alla dess former så som i verkligheten och likaså internet gör jag gör inte något som verkar stötande mot dem. En del fans har bland annat slickat på dem, dragit dem i håret, skickat elaka tweets till killarna och deras familj osv. Detta är något jag ALDRIG ens skulle tänka tanken av att göra då jag respekterar killarna väldigt mycket och beter mig moget i deras närhet. Ett exempel är nu senast killarna var i Stockholm. Jag och mina kompisar mötte vi upp dem på flygplatsen och alla fans som var där ”tryckte på” medan jag och en annan tjej gick bakom och tog det lugnt. Det är inte värt att skapa kaos, det blir inte roligt för någon. Samma sak hände under Bring 1D to me eventet. Jag och mina kompisar hade köat sedan kl 23.00 kvällen innan och vi var bland de 50 första i kön. Vi frös, vi var hungriga, törstiga men vi ville ha ett wristband mer än något annat. Strax innan Bengans skulle öppna utbröt kaos och vi bestämde oss för att helt gå åt sidan. Vi satte oss ner ett par meter ifrån och bara tittade på hur folk faktiskt uppförde sig. Det var helt galet och detta beteende finns inte på min karta. Killarna är människor som inte ska behandlas hur som helst! Att vara den första som rör dem, får prata med dem m.m. gör dig inte till ett bättre fan. På grund av allt kaos kom vi tyvärr inte in och jag kan säga med hela mitt hjärta att jag och mina kompisar verkligen förtjänade att ta del av eventet. Vi hade kämpat så otroligt mycket i Bring 1D to me tävlingen. Vi ställde upp i varenda utmaning och gjorde verkligen vårt yttersta för att vinna, allt för att få träffa killarna.


Som person är jag är väldigt påhittig och använde mig självklart utav detta i tävlingen. En av utmaningarna var att ta kreativa bilder och visa hur mycket man tycker om 1D. Jag måste såklart alltid överdriva för att på bästa sätt visa hur jag känner, så jag hämtade min häst och gjorde en Sverigeflagga av ett blått lakan och gula plastpåsar. Därefter tog min syster kort när jag låg och läste 1D specialen av Top Of The Pops på hästryggen med den svenska flaggan som hästtäcke.


Självklart gör jag saker som stöttar killarna utöver tävlingar också, framförallt för att visa min kärlek till dem, vilket jag älskar! En dag stod min kompis och rakade sin häst i stallet och hon frågade om jag ville prova. Jag tog trimmern och rakade in ”1D” på hästens bakdel. Min kompis bara skrattade. Det blev sjukt snyggt och jag har självklart bildbevis. Även i skolan tänker jag på One Direction. Jag har designat egna kollegieblock med kollage av killarna på, allt för att göra skolan lite roligare. Om jag kan koncentrera mig när jag använder blocken kan vi diskutera en annan gång.


Jag vill självklart att killarna ska bli större i Sverige och har personligen påverkat detta en hel del. Innan What Makes You Beautiful spelades regelbundet på NRJ samlade jag ihop ett gäng fans på twitter och vi bestämde oss för att ringa in till NRJ och önska låten. Fler och fler ringde in och tweetade mig för att berätta om sitt samtal med NRJ. Tillslut spelades låten bara mer och mer och jag skriker till varje gång jag hör den. Mina kompisar som inte är fans av 1D kontaktar mig så fort de hör killarnas låt på radio och säger något i stil med ”Mathilda, Jag hörde dina killar på radion! Dem är faktiskt ganska bra!” för att de vet att One Direction betyder så mycket för mig. Förutom att berätta för alla jag känner om killarna spelar jag What Makes You Beautiful under tävlingarna på ridklubben hemma för att folk ska få nys om dem. Utöver allt det här skriver jag om 1D på twitter, facebook, bloggen och pratar om dem konstant i skolan, ja överallt!


Som person är jag väldigt ödmjuk och älskar att göra andra glada. Därför hjälper jag till att sprida One Direction Infection för att andra ska få chansen att bli lika lyckliga som jag och inte minst så förtjänar killarna det. Och på tal om ödmjukhet visar jag även det för andra fans. Eftersom jag har ett par hundra followers på twitter brukar det alltid vara någon som frågar om jag kan berätta t.ex. var killarna befinner sig när de väl är i Sverige, vilken hemsida man kan se liveintervjuer på osv. Detta hjälper jag mer än gärna till med för att jag vill att alla ska få känna samma lycka som jag.


När jag fick reda på att man kunde beställa signerade exemplar av Up All Night kastade jag mig bokstavligen på datorn. Detta var innan alla andra visste eftersom jag ofta går in på cdon.com och kollar vad det finns för saker med One Direction. Jag beställde en skiva (ordernummer: 29849750) och senare samma vecka går Sony Music ut med den här tävlingen!! Jag började skrika och hoppa runt men kom sen ner på jorden och tänkte för mig själv: Hur i hela världen ska jag skriva min motivering för att förklara min kärlek för dessa killar på bästa sätt? Det räcker inte att jag skriver att jag älskar dem även om jag verkligen gör det. Det är så svårt att få ner allt man tycker och tänker på ett papper men jag hoppas att denna motivering är på god väg i alla fall. Jag vill också tillägga att allt jag skrivit i denna motivering är 100 % sanning och kommer rakt från hjärtat, vilket kan tillstyrkas av mina vänner. Att få åka på deras utsålda konsert i London och få träffa dem skulle vara ett otroligt minne för livet. Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag verkligen vill detta och jag skulle utan tvekan ta med min bästa vän som jag träffat tack vare One Direction.


Jag kallar mig stolt en Directioner och bryr mig verkligen inte om vad andra människor tycker och tänker om detta. Jag har även mitt eget motto som lyder ”Allt för 1D” och det är precis det mottot jag uppfyller varje dag. One Direction är fem killar som har förändrat mitt liv till det bättre då jag har haft en väldigt jobbig tid de senaste två åren. They light up my world like nobody else och att få träffa killarna och faktiskt tacka dem för allt de gör för mig är något jag verkligen vill göra innan jag dör. Jag har funnit mitt rätta jag. Lyckan jag känner av att träffa  och se framgången hos mina absoluta idoler Louis, Liam, Harry, Niall och Zayn och se dem vara lyckliga av all support vi ger dem är det som förgyller mitt liv.



Har ni några som helst frågor, funderingar, tankar eller kommentarer så kommentera bara här nedanför! :) Och åter igen, tack för allt ert stöd, NI ÄR BÄST!! Jag är sjukt tacksam och kan inte med ord förklara hur lycklig jag är<3333 Kram!!

Joe Jonas

Okay it's like over 1,5 months ago when I saw Joe Jonas live in the Globe, Sthlm but I forgot to show you some videos from it. Soooo, here you go! If you don't have time to watch them all I really recommend you to watch the third one which is a cover of Chris Brown's Beautiful People, AMAZING!!








Question time!!

I'm giving you guys the opportunity to ask me anything you want! Yeah I said it, ANYTHING you want! Just leave a comment below either in swedish or english (I prefer english though) about anything.

Maybe you want to know something about my horse, school, friends, 1D, Bieber etc. or maybe my secret relationship with Louis Tomlinson? You decide, GO GO GO :D

I'll answer all the decent questions here on my blog as soon as I think there are enough of them. Love you xx

And yeah for those who's asking, it's me and Louis on the picture :)


Wow...

Did you see One Direction on X-tra factor yesterday? They really smashed it. They sang an exclusive acoustic version of the world wide hit What Makes You Beautiful. I've seen loads of performances of the boys but this is definitely one of my favourites. You really have to see it, I'm so proud. And once again they look really fit. Especially Louis! Just look at him!! Louis is the one with the white shirt and grey chinos. There is an awesome close-up of him between 0:49-0:54 and he looks so perfectly perfect, not even kidding! Enjoy!


Be jelly of my 1Day hahah

Okay now I'm gonna reveal what the secret mission was. Today we spread the One Direction Infection ;)

I met two directioners called Linn and Hanna in the city and we put up some 1D posters all over the town. It was the first time that I met Linn and Hanna and they are soooooo funny!! We laughed so much that I started to cry a few times! Haha what a day! I held all the posters and Linn and Hanna put them up with the stapler. But then I wanted to try to put them up by myself but in some way I stapled my own finger. It started to bleed. Very much. I didn't know whether to cry or laugh so I did both haha.

Then we walked into the library and asked if we could put a poster up there. The lady who worked there was like: "what is it? Is it a show or...? I can take care of it." and we answered that it was only some advertising stuff for a band and she was like "NO! no advertising!!" and then Hanna said: "Okey but can we have a band-aid?" *laughter* "Yeah I can see that you need one" And she went to get one. She also gave me some wet and dry paper so I could wipe the blood away. Aaw she was so kind :') HAHA we thanked her so much and then we continued to put some posters up.

After that we went to McDonalds and just sat and talked about 1D... Then this weird man started to dance and wave at us and Hanna was waveing back like e freak hahahah! The man came up to us and said Hi and asked us some weird questions like if we had facebook. Hanna was like "No, we're from London and we're here on holiday." the man said "What, you don't have facebook? My friends are from England too! London and Manchester. You can meet them there!" and we were like "eeeeeeh no we already have friends" HAHAHA and then he walked away.

We laughed to much but we didn't want to talk to them again so we went down the stairs and sat in another sofa. Then a strange deaf man came and wanted to sell weird toys to us. And then again we were like "eeeeh no thaaank yoou" and he walked away. That was pretty much my day and we had a great laugh!! So much fun and thank you Hanna and Linn!! We have to meet again :D Feels great to have 1D-friends in the same city as me!! :D

Nice pic huh? I know ;) Can you see the 1D poster in the background? :)


Secret mission mohaha

Hmmmm what am I gonna do today? You'll see later ;) maybe this pic will help you figure it out? :) xx

 


Not an ordinary friday, it was FR1DAY

Yesterday was a day of nonstop fangirling for the swedish fans, no doubt about that! This is one of the reasons; NIALL POSTED THE SWEDISH FAN VIDEO ON THEIR FACEBOOK!!! that is just.... WHOAAAH!!! They have seen the video and they have seen my picture!! Well let's hope that because my picture was the first one. I'm so proud of my amazing friends Johanna and Angie who made this video. Love love love them!


Saturday

Today I'm going to the stable to visit my little horse. It's raining outside so I don't think I'll manage to take him out in the woods, sadly. However, Here he is. Isn't he a cutie? :) Click on the picture to get it bigger.


Today's metro! :)

Hello!
Just wanted to show you who was in the swedish magazine metro today :) as always when I see my idols in the magazines I start jumping around and smile like an idiot, but hey that's me :)



If you don't have anything else to do...

...You can always watch this video of me. My friend Amanda told me about this app where you can record funny videos and yupp, that's what I did! I know I'm weird but I hope you'll enjoy it :)

Maybe I should visit the hospital instead of posting these videos HAHA!


New design! :)

Hello!! Long time, no see! but I have nothing to write here anymore. Anyway, Can you see the new design? Nothing special but yeah. It's not finished yet but I'll keep on working with it.
By the way thank you for reading my blog. I can see there's loads of you visiting even though I'm not posting anything. I'll try to update more I promise.
Much love xxx

RSS 2.0